المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : Estrella Damm i el CE Sabadell CF renoven fins el 2025


الريــم
06-21-2023, 10:52 AM
Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club han renovat l’acord de patrocini de la marca amb el Club fins al 2025, donant continuïtat a la relaci? que els uneix des de 2009.

A l’oficialitzaci? de la renovaci?, celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, hi ha assistit el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner; la seva vicepresidenta, Ana Navés, i el director general de l’entitat, Bruno Batlle. Per part de Damm, han assistit Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Albert Cunill, director de Vendes d’Hostaleria de la cervesera.

D’aquesta forma, Estrella Damm renova per a dues temporades més com a “patrocinador oficial” del conjunt sabadellenc, tot mantenint la condici? de “cervesa oficial del Club”, a més de l’àmplia presència de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta. A més, les dues parts continuaran generant accions que apropin el Club i la marca l’afici? arlequinada.

En el transcurs de la trobada, i amb motiu de la renovaci? del patrocini, Morilla-Giner ha fet entrega a Riera de la samarreta oficial d’aquesta temporada amb el nom a l’esquena d’Estrella Damm.

Sobre el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club

El Centre d’Esports Sabadell FC, fundat l’any 1903, és el club de futbol més representatiu de Sabadell i el tercer de Catalunya en palmarès. Actualment, juga a la Primera Federaci?n (tercera categoria espanyola) i disputa els seus partits a l’estadi de la Nova Creu Alta des de fa més 50 anys.

Entre els seus èxits esportius, destaquen el Campionat d’Espanya de Segona Categoria l’any 1913, el subcampionat de la Copa d’Espanya l’any 1935, la participaci? en la Copa de Fires l’any 1969, la Copa Federaci? l’any 2000 i la Copa Catalunya l’any 2016. A més, ha militat durant 14 temporades a la màxima categoria del futbol estatal.

El futbol base del CE Sabadell té més de 900 jugadors en formaci? i compta amb els Juvenils ‘A’ mascul? i femen? a la màxima categoria. El club ha impulsat el futbol base fins a ser referent a Catalunya i també té una de les escoles de futbol inclusiu més importants d’Espanya.

El president del club és Pau Morilla-Giner, Chief Investment Officer (CIO) de l’empresa amb seu a Londres London and Capital. Actualment, lidera London and Capital Europe (LCE), subsidiària amb seu a Barcelona.



أكثر... (https://www.sport.es/es/noticias/esport-catala/estrella-damm-ce-sabadell-cf-patrocinador-oficial-88959644)

منتديات - منتدى - شدات ببجي - شحن شدات ببجي - شحن ببجي - متجر ببجي - متجر شدات ببجي - شعبية ببجي - شدات - شحن روبلوكس - شحن يلا لودو - اقساط - شدات ببجي اقساط - شدات ببجي - شدات ببجي تمارا - شدات ببجي تابي - شحن يلا لودو - شحن يلا لودو اقساط - تقسيط بطاقات سوا - موبايلي اقساط - زين اقساط - ايتونز امريكي اقساط - ايتونز سعودي اقساط - شعبية ببجي - متجر اقساط - شدات ببجي - حسابات ببجي - شدات ببجي - شدات ببجي اقساط - شدات  ببجي - متجر busd - نون - نون - نون السعودية - نون - شدات ببجي - سيارات اطفال - تصميم متجر الكتروني - تصميم متجر سلة - تصميم شعارات - تصميم متاجر سلةوكالة تسويق - مصمم جرافيك - موشن جرافيك - - تصميم موقع سلة - تصميم متجر في سلة - تصميم متجر الكتروني سلة - افضل مصمم متجر الكتروني - تصميم متجر سلة - تصميم متجر سلة احترافي - تصميم متجر سلة - مصمم متاجر سلة - مصمم موشن جرافيك - مصمم موشن جرافيك بالرياض - افضل شركة تصميم متجر الكتروني  - تصميم متجر الكتروني احترافي - تصميم css سلة - متجر نوف ديزاين - شركات موشن جرافيك - افضل موقع لتصميم متجر الكتروني - تصميم شعار متجر سلة - تصميم متجر الكتروني متكامل - شركة تصميم متاجر الكترونية - تصميم المتجر سلة - تصميم متجر الكتروني - ماهو تصميم الجرافيك - تصميم