المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : David Puigdomenech, nou campi? de l’Open Mediterrània Christmas Challenge


الريــم
12-23-2022, 10:24 AM
Punt final a un nou any del millor bowling, amb la disputa de l’Open Mediterrània Christmas Challenge. Una competici? que va tenir com a gran protagonista el nom de David Puigdomenech, del Club Bowling Comarcal de Terrassa, que es va convertir en el nou campi? del torneig. Els 24 millors classificats van participar d’una final on els ajustad?ssims resultats entre els 6 primers van fer de la final un espectacle i pràcticament tot es va decidir en el darrer llançament. Només 9 pals van separar al 1r del 6è classificat al final de la competici?.

Després de dues partides amb els 24 finalistes, David Puigdomenech amb 434 pals es va convertir en el campi?. Benito Boira també del Comarcal i David Vizcaino del Mediterrània BC van empatar amb 433 pals, per? la diferència entre els hàndicaps corresponents va donar el 2n lloc a Benito Boira. La quarta plaça la va assolir Pedro Jiménez del Mediterrània amb 430 pals, Daniel Lozano i Eduard Grau del Mediterrània van tancar la classificaci? amb 426 i 425 pals respectivament.

El torneig, organitzat pel Mediterrània Bowling Club de Barcelona, amb el suport de la Federaci? Catalana de Bitlles i Bowling, compta amb el patrocini de Delgado i Canudas Associats S.L.P. i ProShop Sweetrade Bowling .

L’acte va cloure amb el lliurament de premis de mans de Daniel Gonz?lez, president del club organitzador.

Un any més les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat van acollir una competici? amb un total de 46 esportistes de 9 clubs catalans que van prendre part a la competici?, i on entre els 6 primers es van repartir 750€ de premis. Tots els participants van rebre un obsequi que es va anar sortejant en el decurs de la competici?, material esportiu i altres.



أكثر... (https://www.sport.es/es/noticias/esport-catala/david-puigdomenech-nou-campio-open-mediterrania-80306221)

منتديات - منتدى - شدات ببجي - شحن شدات ببجي - شحن ببجي - متجر ببجي - متجر شدات ببجي - شعبية ببجي - شدات - شحن روبلوكس - شحن يلا لودو - اقساط - شدات ببجي اقساط - شدات ببجي - شدات ببجي تمارا - شدات ببجي تابي - شحن يلا لودو - شحن يلا لودو اقساط - تقسيط بطاقات سوا - موبايلي اقساط - زين اقساط - ايتونز امريكي اقساط - ايتونز سعودي اقساط - شعبية ببجي - متجر اقساط - شدات ببجي - حسابات ببجي - شدات ببجي - شدات ببجي اقساط - شدات  ببجي - متجر busd - نون - نون - نون السعودية - نون - شدات ببجي - سيارات اطفال - تصميم متجر الكتروني - تصميم متجر سلة - تصميم شعارات - تصميم متاجر سلةوكالة تسويق - مصمم جرافيك - موشن جرافيك - - تصميم موقع سلة - تصميم متجر في سلة - تصميم متجر الكتروني سلة - افضل مصمم متجر الكتروني - تصميم متجر سلة - تصميم متجر سلة احترافي - تصميم متجر سلة - مصمم متاجر سلة - مصمم موشن جرافيك - مصمم موشن جرافيك بالرياض - افضل شركة تصميم متجر الكتروني  - تصميم متجر الكتروني احترافي - تصميم css سلة - متجر نوف ديزاين - شركات موشن جرافيك - افضل موقع لتصميم متجر الكتروني - تصميم شعار متجر سلة - تصميم متجر الكتروني متكامل - شركة تصميم متاجر الكترونية - تصميم المتجر سلة - تصميم متجر الكتروني - ماهو تصميم الجرافيك - تصميم